«AB Security Solutions» осигурява монтаж на системи за контрол на достъпа и други системи за сигурност. Ние изпълняваме проектиране, монтаж и осъществяваме по-нататъшно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

При необходимост ние провеждаме обучение на персонала за използване на системите за сигурност. За сметка на директните контакти с производители и доставчици на охранително оборудване, ние го предоставяе на изгодни цени.

Чипове

access-control_mini_03

Входът в офиса се осъществява с помоща на чип – ключ, изхода – с помоща на бутон за изход. Този вариант съчетава в себе си простота на употребата, ниска цена и необходимата функционалност.

Биометрия

access-control_mini_02

Изключва се рискът от фалшификация, загубата или кражбата на идентификатора, а така също е невъзможно да се предостави идентификатора на друго лице, което е особено актуално в системите за отчет на работното време.

Смартфони

access-control_mini_01

Мобилният телефон може да бъде използван като безжично преносимо удостоверение на лицето. Достатъчно е да поднесете телефона към четеца за да отворите вратата.

Достъп с код

access-control_mini_04

Кодовият ключ е предназначен за монтиране на стени или врати. Може да има светлинна и звукова индикация за отваряне. Позволява използване на голям брой кодове с различно ниво на  достъп, а така също регулира времето за достъп.

Картов достъп

access-control_mini_05

Отчитането на посещаемостта и контрола на достъпа чрез карти се отличава с лесен монтаж и настройка. Картите се четат от устройствата   дори безконтактно.

Проектиране

access-control_mini_06

Проектиране на охранителна сигнализация – разработване на оптимално рзаположение на охранителни системи със съобразяване изискванията на действащите  закони и нормативни актове.